can´t get you off my mind



Syster k

sommarsug

sugen på lite skönt väder så man kan strosa med bruna ben och korta klänningar

syster k

Adrian Rooz och Eneles film

Fet låt och fet video, just kollat och lyssnat tre gånger i rad! kom igen, nu kör vi!

Adrian Rooz - Tonight

Video by Eneles film som också gjorde Parhams musikvideo till låten "skaka på dig".
Kika in på deras hemsida om ni vill se mer bra grejs http://www.enelesfilm.se/



genialiskt!


syster k

Brett Dennen

Min nya bästa man med gitarr heter Brett Dennen! Vilken skön röst, vilket gött sound. mmmm. Lyssna!

Här har ni - Ain´t No Reason



annars pluggar jag rättskunskap! 

syster k

Arrangemangsutbildning & Inbrott

Är så himla dålig på att blogga när jag jobbar, är så trött när jag kommer hem och då ska man göra middag och annat.
Idag ska jag på uppstartsmöte för en utbildning jag ska gå under våren. Det är en arrangemangsutbildning som kommer vara en dag i veckan, vad jag vet ju iallafall. Det är perfekt att samla på sig meriter och erfarenhet inom det yrke man vill jobba med. Ska söka en liknande utbildning i höst, fast det är en ky- utbildning. Men jag tror det är nyttigt att ha så mycket erfarenhet som möjligt. Det ska bli spännande iallafall.

Igår var jag på pysselhumör och skulle ner i källaren för att hämta upp lite fotografier och slutföra några album som inte var färdiga. När jag kom ner såg jag att ett förråd var öppet men tänkte inte så mycket på det. Fortsatte gå in i min källarvrå och då såg jag att en dörr var uppbänd och att massa grejer var utslängda över golvet. Då skyndade jag mig ut därifrån och gick för att plinga på en granne. Han var snäll och följde med mig ner så att jag kunde se om det hade hänt något med mitt förråd. Det var oskatt sån tur var... Vi gick upp igen och jag funderade på om jag skulle försöka säga till dom grannar där jag kunde e lägenhetsnummret på förrådet. Då kom det ner lite folk i källaren för att kolla sina förråd. Jag passade på att ta upp alla mina "nostalgi" lådor. Jag bor väldigt litet så jag har mycket av mina grejer i källaren.. Det mesta kan man väl ersätta men det är ändå sjukt jobbigt om man blir av med grejer man inte riktigt har koll på och bara saknar en dag. Så nu sitter jag här i min lilla, lilla etta fylld med kartonger till höger och vänster. Men dom är iallafall i säkert förvar!!

Nu ska jag gå ut en sväng.. för första gången idag..pust!

Vi ses!
puss

syster c

thinking




Låt ingen komma i vägen för dina drömmar, dina drömmar är ditt liv och det du eftersträvar, men glöm inte att det är vägen dit som betyder något när du väl är framme! Någonstans så är vi ju trots allt varandra, vi lever för varandra och vi behöver varandra.



syster k

vänner


jag har ju er!



syster k

yes

I wanna tell you something

but now, it´s a secret.

syster k

Skön dag!

Just nu sitter jag här med en psykologi tenta. Ska strax gå över till CV skrivandet för att senare avsluta med lite rättskunskap. Kanske.

Men inget av de där plugget rör mitt braiga humör idag, försöker istället tänka positivt och ser hur jag själv sitter i soffan senare ikväll, helt nöjd med att ha pluggat bra hela dagen. Jag tror det är lite olika faktorer som gör att jag är på bra humör. Ett av dem är det otroligt vackra vädret som vi har idag! Jag tycker det är helt underbart och tänker inte ens på våren en dag som denna. Solen steker och var jag än kollar så ser jag snö, som ett helt vinterland! Och när jag tänker på vinterland så ser jag mig själv som en figur i någon härlig disneyfilm, vilket gör det hela ännu bättre! haha.  

Tog en promenad med mamma förut och helt plötsligt säger mamma "åhh jag vill bara slänga mig i snön för det ser så härligt ut", jag svarar "Men gör det då" sedan blinkar jag och nästa sekund ligger mamma släng i snön och hon har världens största leende på läpparna och det värmde hela mig!!! Jag var inte sämre och slängde mig i snön jag också, solen gjorde sitt så vi frös inte det minsta! Mamma gjorde en ängel och sen gick vi till 7-eleven för att köpa med oss massa fika!

Bild på mamma innan hon skulle gå rosa steget 08 (ett lopp för att stötta bröstcancer forskningen) Är så glad att jag har mamma i mitt liv! =)



David Gray dånar ur mina högtalare och det är ju bara så bra! Här har ni en fin låt. Lyssna och njut!
Låten heter Please Forgive Me

Syster k

Friday!

Fan va gott med fredag! Hittills så har den spenderats i sängen, på gymmet, i snöovädret, på hemköp och i soffan! Klockan åtta kommer Anna och Elin hit på lite öl och annat, sen blir det fäsfästfästfäst!

det här känns typiskt mig, en bärs, en morgonrock och ett plåster på knäet! Bra skit


puss & hoppas ni får en bra kväll!

Syster K

Semlor

En bra bild från semlekalaset! Fin fint smakade de =)


syster K

Oskar Linnros

Det var länge sedan jag hörde att Oskar skulle komma med ett eget soloalbum. Det var i samband med någon intervju när Veronica Maggio just släppt sitt album "vinnaren är", som är producerat av Oskar, som jag hörde om det. Han sa att soundet skulle vara glatt och souligt, kanske inte ordagrant. Men man såg ju framför sig att det skulle vara en manlig version av veronica maggio, fast bättre.
Det har gått ett tag, det var inte så länge sedan jag frågade en bekant om han hört något. Men han sa att Oskar inte hade vart nöjd med skivan och typ gjort om eller slängt materialet... jag var besviken.

Jag har ändå hållit utkik länge ifall det kommit något nytt.
Hur som, i går satte syrran på hans singel på spotify och jag blev genast glad igen.
Det låter grymt och jag tror hela albumet kommer vara bra. Precis min typ av musik!!
Nedan ser ni trailern för albumet och ett klipp med nya singeln!!

Lyssna och njut av den begåvade Oskar Linnros!



 

 



 

Visst låter det bra, eller vad tycker ni??

 

Mer svensk bra musik till folket !!

 

diggin.

syster c


Snö, snö och mera snö!

Hey alla!
Sitter å softar framför teven (halv 8 hos mig & lite os) efter en lång promenad ner på stan.
Har försökt vakna till hela dagen idag men är trött och har lite huvudvärk, hoppas det är borta till imorgon då jag kommer hålla till på media markt hela dagen!
Ska snart slänga ihop pastasallad, receptet hittar ni här, om ni inte testat den tycker jag verkligen att ni borde pröva. Kombinationen är klockers!


I morgon väntas det bli 2 decimeter snö. Jag gillar snö & jul men nu börjar det räcka!

Vill väl som alla andra, ha vår!!

forsatt trevlig kväll!

syster c

Eric Hutchinson

Den här låten gör en glad, okej!



Eric Hutchinson - Rock & Roll


Fan va livet är härligt alltså! Har precis gått en timmes promenad i det fina vädret med mamma och ikväll ska jag ut och äta med bästisar. Lyssna på låten och kom i samma mode som mig. Alltså det glada modet =D



syster k

Robin Thicke

Satt och slö kollade på tv:n och då dök denna artist upp i rutan. Sliskigt fast ändå bra typ!

Robin Thicke - Sex Therapy



syster k

rock & roll

never be afraid.



syster k

Inte okej...

Det här kanske inte är någon ny debatt direkt, men jag tycker det är lika upprörande oavsett när man ser artiklar av den sorten. Det handlar om skönhetstävlingar, plastikoperationer, lösögonfransar, skönhetsideal för BARN!!!
I Tyra Banks show kunde man se barn som brukade ställa upp i skönhetstävlingar. Stylade, sminkade, iförda små fodral. Det är helt och hållet föräldrarnas fel tycker jag, dock försöker dom hävda att det är barnen som vill. Att barnen måste få göra detta annars blir dom helt galna. Men hallå? Varför drar man inte gränsen tidigare?
Vilka barn vill inte klä ut sig och drömma om att vara en prinsessa, dansa runt i fina klänningar och känna sig fin??
Många barn drömmer säkert om att få göra det, och det får man ofta också men det utformas oftast i exempelvis en maskerad. Jag tycker det är viktigt med själva grejen att fantisera och drömma. Inte sitta backstage och slitas i från alla håll, bli sminkad, få håret blåst och plattat på samma gång...
Låt barn få vara barn, skönhetshetsen kommer ändå smygandes tids nog!!



"Jordan"/ Katie Price brukar sminka sin dotter, som är 2 år... (& pappan Peter André äcklas);




En annan morsa lät sin 7 åriga dotter plastikoperera sig, för det ville dottern själv;



En 7 åring ska i år inviga Karnevalen i Rio De Janiero, som regel brukar det vara en tjej i 20 års åldern som är den "sexiga musan" för att underhålla publiken... Men i år har dom alltså valt en liten tjej på 7 år, i landet har det startat en diskussion med delade meningar...  härligt




syster c

Välgörenhet

Hey folks.
Är nu hemma efter en lång och rolig dag med pyssel, fika, fika och åter fika :)
Vi har tillverkat massvis med inbjudningskort och rispåsar, så det har inte funnits så mycket tid för bloggning.
När jag var på centralstationen såg jag att västtrafik satt upp lappa och lådor om att man kunde lämna in sina hundrakort, om man hade den gamla versionen med pengar kvar på. Även om det bara var några ören.
Lämnar man in det i en sådan låda så sätter västtrafik in det belopp man hade kvar på ett konto där pengarna går till att hjälpa i Haiti...

Tyckte det var en ganska bra idé, det är säkert massa folk som har ett kort liggandes som skräpar som ändå inte kan användas! Få tummen ur vettja!
Detsamma gäller insamlingen för Barnhjärtan.. än så länge är det bara jag och min mamma som skänkt pengar (ja man kan se vilka som gjort) och jag tror inte en sekund på att det bara är vi som har en extra slant över. Jag tycker heller inte att det finns så jätte många "godkända" anledningar till att inte göra det.. inte i min värld iallafall :)

Kanske är ni redan engagerade i olika frågor och givetvis kanske man inte har lust att ge pengar till allt, men tänk att det gör gott för själen :)
Nu, dags att relaxa lite !

Puss

syster c

Semledagen

Nu har jag låtit bli att äta semla massor av dagar bara för att inte ville äta någon förrän idag, fettisdagen. Mamma var uppe tidigt i morse för att åka till Ica MAXI på mölndalsvägen för att få tag på dom bästa semlorna. Det var nämligen deras semlor som kom etta i GP:s årliga semeltest =D

Vi ska avnjuta dem lite senare vid två tiden. Men först ska vi upp och köra medel jympa på friskis! Grym start på dagen känns det som!


Syster K

Kärlekspyssel

Som syster nämnde i det tidigare inlägget så ska man inte sluta sprida värme kring sig bara för att alla hjärtans dag är över. Jag, mamma och syrran är och hälsar på hos brorsan och hans fästmö Sofia nu, vi pysslar med inbjudningskorten till deras bröllop som ska äga rum i sommar. Det är så mysigt!

Det började med att vi kom hit och åt en supergod frukost och sen har vi pysslat en del och snart vankas det fika. Det blir kärleksmums och kaffe! Mamma bakade kärleksmums i morse, hon är för bra! Nu ska jag återgå till arbete och till min härliga familj! Det dyker nog upp lite bilder från pysslet senare.

Synd att du inte kunde vara här pappsen! ♥


Bror och Sofia



Massa kärlek till er, fina läsare.


Syster K

♥ Love ending

Ja kära vänner nu närmar sig vår kärleksweekend sitt slut, men sluta in för den sakens skull sprid kärlek och värme kring er!
Och jag tycker faktiskt att alla borde bidra med en slant till Hjärt & Lungfonden... 30 kronor kostar det, det är ingenting nästan och det tror jag faktiskt att vi alla kan avvara. Själv har jag knappt så det räcker till räkningar men jag hade säkert spenderat 30 spänn på nått annat helt onödigt :)




Så kom igen finn lite givmildhet i era hjärtan och tänk på dom som är i helt andra förutsättningar än vad vi själv kanske är. Ju fler som bidrar ju större blir skillnaden i slutändan!

♥♥♥
massa kärlek

syster c

♥ The way i am

 

♥♥♥

kärlek

syster c


♥ Hjärtemat

Hjärtemat måste ju inte nödvändigtvis vara mat som är nyttig för hjärtat. Jag tycker det kan vara mat som är så god att det blir som balsam för själen. Jag och P brukade äta lövbiff med pommes på alla hjärtans dag ( 2 gånger ) så idag fick jag sällskap av mamma och åt just detta.
Vill man ha något riktigt sött att baka eller laga mat i så kan man ju spana in dessa från Heartstore



  1. Le Creuset stengodsform med lock, 495:-
  2. Le Creuset skål med lock, 159:-
  3. Le Creuset gjutjärnsgryta, 995:-
  4. Kakform i hjärtform, 495:-

♥♥♥

kärlek
syster c

♥ Kärlek och Värme i Domkyrkan

Hej kära läsare!
Varit lite dåligt med inlägg igår och idag beroende på jobb, matcher, räkätande och melodifestival!

Jag är nyss hemkommen från Domkyrkan där jag och mamma var på konsert med Hellmans Drengar.
Konserten hette "För Kärlekens Skull", Drängarna ville denna dag, som enligt prästen var första alla hjärtans dag på tio år då det verkligen är ALLA hjärtans dag. Med det menas att det idag är tillåtet för alla att gifta sig i Sverige, oavsett sexuell läggning. Detta underströk man genom att manskören marscherade in i kyrkan sjungades på Malungs Brudmarsch.




Hela Domkyrkan var proppfull och stämningen var härlig. Programmet var fyllt med massa fina, härliga och vackra låtar. Det som Hellmans Drengar är så bra på är just att blanda det vackra med humor, självdistans, känsla och glädje. Arrangemangen av låtarna är oftast fantastiskt bra och männen som är med är fantastiskt duktiga.
Jag har sett deras julkonsert tre år i rad, den är också helt grym och alltid slutsåld, det här var första gången som jag hörde dom i ett annat sammanhang. Dom är lika duktiga vad dom än gör.

Mina favoritlåtar under kvällen var; "Love shine a light" (kanske inte min stil i vanliga fall men dom gjorde den härlig och glad), "För kärlekens skull" (så bra låt från början att den är svår att misslyckas med, om man kan säga så), My love is your love ( gillar jag jätte mycket från början och den tycker jag verkligen dom hade lyckats jätte bra med... kunde inte hålla mig från att sitta och sjunga med. Det var lite gospel över det hela) sist men inte minst extranumret "Gabriellas sång", som är en helt fantastisk låt från början. Att få höra den så här live var galet bra... jag hade rysningar upp i huvudet hela tiden i omgångar!!

Har ni inte sett Hellmans Drengar tycker jag verkligen att ni ska försöka göra det. Kören leds av min mammas kusinbarn och har gjort det ett bra tag. Dom är så himla duktiga !!
On top of it all så var det här en gratis konsert, hur bra är inte det!?

Besök deras hemsida för information, historia, kommande spelningar medmera.
Och DU just nu söker dom efter fler drengar!!
Hemsidan hittar du HÄR


♥♥♥

kärlek
syster c

♥ Alla hjärtans dag!

Asså fan, stör mig sjukt mycket på alla singlar som sitter hemma och deppar för att det är alla hjärtans dag? Vad fan ska det vara bra för? Vem har sagt att det ska vara negativt att vara singel, det är något som betonas bara för att det enda alla människor eftersträvar är att bli ihop med någon, kom igen sluta upp med det! Upp och hoppa från soffan nu och fira att ni är singlar istället eller gör något åt det?!! =D


YEEEEEEEY

♥♥♥

kärlek
syster k

♥ Alla hjärtans dag!

PAULINE - Give me a call

en kärleksdänga, fast med lite gladare sound än alla andra kärlekslåtar.
lyssna och njut!


tyckte om hennes låt som hon uppträdde med igår på melodifestivalen också, den heter "Sucker for love", hejaheja!

♥♥♥

Glad alla hjärtans dag, singel som partner!

♥ Alla hjärtans dag!


♥♥♥

Kärlek

♥ Tack bästis!


Detta nedan skrev min bästis Cattis till mig på sin blogg. Tack så mycket, det är sådant här man absolut behöver få höra ibland. Kärlek kan man kalla det!



ja klicka på valfri länk och ni kommer inte bli besvikna
kajsas gamla blogg = en väldans massa fina minnen
en väldans massa kloka tankar
för hon är väldigt klok, min fina kajsa
som sprider så mycket glädje kring sig
även fast hon själv har haft det jävligt tufft i perioder
så hjälper hon alltid sina vänner att må bra
för hon är stark, även fast hon inte alltid känner sig stark
så är hon det, förjävla stark och det beundrar jag
så tack för att du delar med dig av dig själv till mig
och så många andra, för du får oss må så bra
och ta aldrig bort din blogg, för det står så mycket bra
och fina minnen från roliga dagar =)
glöm aldrig hur bäst du är vännen! ♥


♥♥♥

kärlek
syster k

♥ It's all about the heart

Hjärtat är kärlekens symbol.
Hjärtat ska vara helt, gärna rött, stort och fint.
Men för alla är det inte så... Varje år föds tusen barn med hjärtfel och det behövs fortfarande stöd till forskningen.

Februari är Alla barnhjärtans månad. Kampanjen som är i år är för Gertrud - som är ett videonätverk som ska knyta samman alla barnhjärtmottagningar över hela landet. Vården ska bli mer tillgänglig och likvärdig för alla, vart män bor. I och med Gertrud kan man även ta hjälp av varandra och konsultera svåra fall. Pengarna ska även gå till 3 doktorand tjänster ingom barnkardiologi.

Så nu tycker jag vi gör så här:
Antingen kan ni vara med och bidra till insamlingen vi har här på våran blogg, det är jätte enkelt bara sms:a informationen som står i hjärtat.



Eller så kan man köpa Hjärtepins som i år är formgivna av Måns Zelmeröf och Eva Funck.
För mer information besök;



Hjärt och Lungfonden & Barnhjärta
Kom igen häng på våran insamling, det är bara 30 spänn (nästan lika mycket som en chipspåse)
♥♥♥

kärlek


syster c

♥ Butten hjärta Fågel



We've been together for awhile now

We're growin stronger every day now

It feels so good and there is no doubt

I will stay with you

As each morning brings the sunrise

And the flowers bloom in springtime

On my lovin', you can rely

And I'll will stay with you

 

Oh, I will stay with you, through the ups and the downs

Oh, I will stay with you, when no one else is around

And when the dark clouds arise, I will stay by your side

And I know we'll be alright, I will stay with you

 

Though relationships can get old

They have the tendency to grow cold

We have something like a miracle, yeah

And I'll stay with you

 

Oh, I will stay you, through the ups and the downs

Yes, I will stay with you, when no one else is around

And when the dark clouds arise, I will stay by your side

And I know we'll be alright, I will stay with you

 

And there'll be heartaches and pain, yes it will

But through it all we will remain, hey

In this life, we all know friends may come and they may go

But through the years I know, I will stay

 

And in the end I know that we'll find

A love so beautiful and divine

And we'll be lovers for a lifetime

And I'll stay with you

 

Whoa, I will stay with you, through the ups the downs

Yes, I will stay with you, when no one else is around

And when the dark clouds arise, I will stay by your side

And I know we'll be alright, I will stay with you

Yea everything will be fine, yea and I'll stay with you

Through the end of all time, I will stay with you

 

 

 

♥♥♥

kärlek

syster c



♥ Best thing

 



♥♥♥


kärlek

syster c


♥ Bror



♥♥♥

syster k

♥ Dikt

skriven av Anders Söderberg som liten.


Våren har kommit
du och jag äter pankakor tillsammans
sen går du hem
då blir jag ledsen.


♥♥♥


Ta hand om varandra, varje dag, året om!

♥♥♥

kärlek
Syster k

♥ Fibk Dam

Nu är det fan bara massa kärlek till vårt älskade innebandylag Frölunda! Vi kan inte sätta ord på den lycka vi känner efter den här vinsten. Idag gjorde vi verkligen vad vi skulle och det var att vinna! Idag kämpade vi som ett lag och det känns fruktansvärt gott. Att en sport ena stunden kan få en att vilja döda någon och nästa sekund få en att hoppa av lycka och adrenalin, det är grymt.

1 2 3 BOOM


♥♥♥

kärlek
Södersystrar

♥ Ett hjärta som värmer

Om man känner sig lite ensam och inte har någon att krypa ner hos i soffan eller sängen kyliga vinterkvällar så kan man införskaffa sig någon av dom här söta vetekuddarna. Storleken mindre och storleken något större. Perfekta att ha med sig ner under filten eller täcket.
1. Litet vetehjärta, 89:-
2. Större vetehjärta, 289:-
Du finner dom hos Heartstore i Göteborg


♥♥♥

kärlek
syster c

♥ We should do it right now


text från alicia keys låt "Un-thinkable"
Väldigt bra text. Har ni inte lyssnat än så finns fortfarande tid till det.

♥♥♥

kärlek
syster k

♥ Kärleksmums

Recept på Kärleksmums

 

Ingredienser

150 g smör, 1 1/2 dl mjölk, 3 ägg, 3 dl socker, 1 msk vaniljsocker, 3/4 dl kakao, 2 tsk bakpulver, 4 dl vetemjöl

 

Glasyr: 75 g smör, 3/4 dl starkt kaffe, 1/2 dl kakao, 1 1/2 msk vaniljsocker, 5 dl florsocker

 

Garnering: 1 dl kokosflingor

 

 

Gör så här

Sätt ugnen på 175˚. Smörj och bröa en långpanna ca 30x40 cm eller lägg i ett bakplåtspapper. 
Smält smöret, häll i mjölken och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Sikta ner vaniljsocker, kakao, bakpulver och mjöl genom en sil. Tillsätt smör och mjölk och blanda allt till en jämn smet. Häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.

Glasyr: Smält smöret i en kastrull, tillsätt kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker och blanda väl. 
Tag ut kakan ur ugnen, låt den stå en stund. Bred glasyren över den varma kakan och strö över kokosflingorna.

 

Recept hämtat från Arla

 

♥♥♥

kärlek

syster c

 



♥ Love

All you need is love
love is all you need

♥♥♥


kärlek
syster k

♥ En fin låt

Ken ring - God morgon



 



 

♥♥♥


kärlek

syster c


♥ Kärlek i bilder

Det finns ju inte bara en kärlek, utan massa olika kärlekar i livet. Vänner och familj är minst lika mycket kärlek som en partner! Att älska någon är väl kärlek? Här får ni i alla fall lite glada bilder som jag tagit. Förhoppningsvis kan det ge er ett leende på läpparna och sprida lite värme och det är allt jag vill =)


Älska mer

♥♥♥

kärlek
syster k

♥ Söt alla-hjärtansdag present

Givetvis behöver man inte köpa någon alla- hjärtansdag present, men jag kan tycka att det är lite gulligt om man hittar nått litet sött. Eller gör något mysigt tillsammans. På Heartstore i Göteborg hittade jag dessa, som e jätte söta!


 


1 & 2. Usb-halsband 2-G,  349:-

3. Lyxigt usbminne i strass med kedja till,  749:-



♥♥♥

kärlek
syster c

♥Kaffe och kärlek

Kaffe och kärlek är fan samma sak.


Fan när man tänker på det så verkar ju kärlek ganska enkelt, jag menar om man kan jämföra det med en kopp kaffe så kan det inte vara så jävla komplicerat ändå!

♥♥♥

kärlek
Syster k

♥kärlek


Jag tror att vissa människor överanalyserar kärlek för mycket. Speciellt tjejer. Vi ska analysera varenda minsta lilla grej för att sedan komma fram till saker som vi egentligen inte har den blekaste aning om. Ibland borde vi bara släppa taget om alla tankar och funderingar och bara följa hjärtat! För när hjärtat säger till så får huvudet säga vad det vill. give it a try!

♥♥♥

kärlek
syster k

partytime

Några bilder från fredagens festligheter










Supertoppen, tack mina bästa för en grym fredag som slutade med att vi dansade tills en klack bokstavligt talat gick sönder! Det är rätta takter. Det är syrran som har gjort mitt "K-örhänge" som ni kan se på en av bilderna. Love it!!

Hoppas att ni läsare inte är allt för rädda, fortfarande, efter mitt inlägg där jag såg ut som en pedofil =) blir lite orolig här! Hoppas ni är kvar!

Syster K

Klipp dig billigt!

Till alla er som behöver sig klippa sig, men inte har så mycket pengar. Göteborgs frisörskola tar hundra kronor för en klippning, visserligen är det elever som klipper så man tar ju en liten risk. Men om man bara ska klippa topparna eller någon enkel frisyr så kan man absolut gå dit. Jag menar 100kr är billigt i alla fall om man har långt hår! Jag har varit där och klippt mig 3-4 gånger, senast igår, och har blivit nöjd alla gånger! great =)

Här har ni länken så att ni kan se priser och adresser till salongerna:
http://www.goteborgsfrisorskola.se/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=83

Kärleks Weekend ♥ ♥ ♥

Vill bara upplysa er om att vi kommer ha en kärleks weekend här på Södersystrar med början på onsdag.
Detta i samband med alla hjärtans dag som är på söndag!

Så håll utkik och titta in hos oss om du vill få en god vibe!


syster c

ganska ful jag med!

kände mig lite dum som inte la ut någon bild på mig själv från maskeraden. Jag improviserade och det slutade med att jag blev äcklad av mig själv. Ibland går jag in för saker jätte mycket och då blir det fan läskigt! Jag menar, kolla in det här!!



förlåt kära läsare. Men ni som känner mig vet hur det kan bli.
hahahahah ni lär nog aldrig få se liknande bilder på mig här i bloggen. Det känns typ som en blandning av ett peddo och någonting mer. blääää! Men snälla ni, jag är fortfarande den där söta tjejen som ni såg senast igår! haha

aldrig okej. alltid okej. av på på av? Erkänn ni skulle lagt er röst på mig!

Syster K

Just Married

I anknytning till förra inlägget så postar jag detta med.
Hittade dom här jätte söta Flip Flopsen som jag tycker att vår bror och blivande fru ska ha på deras bröllopsresa till malaysia !!

 

Visst är dom söta !! Det tycker jag iallafall :)

 

puss



syster c


maskerad?

en sjukt rolig sak som jag gjorde när jag fyllde 18 var att bjuda in mina närmsta tjejkompisar på lite maskerad. Det som var lite udda med denna maskerad var att folk inte själva fick bestämma vad det skulle likna. Istället gjorde jag varsin southparkgubbe, på nätet, till var och en av tjejerna. Satte på southparkgubbarna en massa konstiga kläder och andra prylar. Sen var det bara för mina kära gäster att försöka efterlikna dessa gubbar så gott som det gick. Kan säga att jag skrattade jävligt mycket då vissa var ruggigt lika sin gubbe som de fått. Ett väldigt roligt tips om jag får säga det själv. Så nästa gång ni ska ha maskerad och vill slippa välja bland teman som "hoe-tema" som är ett vanligt tema bland unga tjejer, eller varför inte "kända personer- temat", då alla kommer precis som de brukar se ut och påstår att dem är en kändis. Nä, riktigt trist ju!
Nedan följer bilder från maskeraden, southparkgubben och personen som skulle efterlikna. Vad tycks, vem tycker ni efterliknat sin gubbe bäst?

* Anna

* Cattis

* Pernilla

*Carro

* Jorunn

* Matilda

* Josefine

* Hannah

* Johanna

* Lina

 

 


Gott!

Syster K

Bröllopsparaplyer

Satt runt och kollade lite på nätet efter "bröllopsparaplyer". Det var lite svårt att hitta massa olika för många länkar ledde till samma paraplyer. Anledningen till att jag ens tittade efter det är att vår bror och hans fästmö gifter sig i sommar, närmare bestämt 19 juni. Jag tror att bröllopskorten skall tas innan och som alla märkt av dom senaste åren så kan vädret vara väldigt oförutsägbart. Då kan ju ett fint paraply rädda upp situationen om det skulle börja regna :)
Så här A & S får ni lite tips som jag hittade (det finns ju säkert fler):

 

  1. Paraply i färgen Ivory, 219:-
  2. Paraply i färgen vit, 239:-
  3. Paraply i färgen vit & spets, 498:-

Nummer 1 + 2 hittar man på sidan: www.brollopsbubblor.se
Nummer 3 hittar man på sidan: www.dromtorget.se

Hoppas det kan vara till någon hjälp!!


syster c

 


Lite skön gammal musik

Här kommer två goa låtar som ni kan lyssna på så här en grå måndagseftermiddag!



 

Lite 80-tal ( ? ) men dom har gjort många bra låtar, och man kan höra flera låtar som samplats till dagens musik!

 



syster c




Aeroccino påväg :)

Har fått lite saker inköpta till mig från Stockholm !
En Aeroccino + fick det bli, köpte inte det direkt till min kaffemaskin eftersom dom inte säljs löst i butik förutom i deras egna som ligger i sthlm. Om man skulle velat ha en kombinerad så hade kaffemaskinen och aeroccinon stått på en stor platta som defenitivt inte hade passat i mitt lilla, lilla kök.


Hur som helst så är den inköpt nu och jag kommer kunna göra latte, capuccino och man kan göra kallt skum med. Vet inte riktigt vad man ska ha det till!? Kanske om man vill göra nån frappoccino till sommaren!?



Mjölkskummaren på bilden är nog deras gamla som har utgått. Jag tror att största skillnaderna på dom är att man kan göra kallt skum på den nya. Sen är det någon liten design skillnad också.


Med mjölkskummaren kan man göra massa olika god kaffevarianter. Själva espresson har även en väldigt fin crema från början!


 

 

 



Beställde även 100 kapslar kaffe, Fortissio lungo som funkar extra bra för stor kopp och en Arabica blandning som förhöjs med en aning robusta. Jag köpte också Arpeggio som är en espressosort. Det är en blandning av arabica bönor som har rostade toner av trä och kakao.



 

Nedan ser ni färgen på Fortissio Lungo;

 

 


Längtar tills det kommer hem till mig :)

 



syster c

 


Lyxig sko-shopping

Så här borde det alltid vara när man köper skor tycker jag!!

mmmm....


syster c

Özz Nüjen presenterar Parham







Özz Nüjen presenterar Parham på Voices of change !!






Hittade ett till filmklipp från voices of change tillställningen.
Detta är ju bara början men en ganska schysst presentation av Parham.


Kolla in den!




 

syster c


Pontiak Johansson

En klassiker

Om man precis har förlorat en match och är lite uppgiven över det, då kan man ju tillexempel titta på lite roliga klipp. Så här får ni en klassiker, håll till godo!




syster c

Hemmagjord Kebabtallrik

Helgen har varit soft.
Har jobbat... ska iväg och jobba strax igen, gotta make that dough!
I fredags var jag hemma hos mamma en sväng och vi gjorde hemmagjord kebabtallrik (mest hon) och fy fan vad gott det var!!! Jag åt tre lass och blev galet mätt, ändå ville jag ha mer så fort det lagt sig.
Kanske delar med mig av receptet någon dag... vi får se ;)

Tanken var att vi skulle mysa hela kvällen och se på let's dance, men Nikegänget var i stan och undrade om jag ville möta upp dom på stan. Jag bestämde mig för att det är bäst att passa på, dom är ju inte i stan så ofta.

Jag gick och mötte dom vid SoHo där dom hade hyrt hela vinkällaren och satt och "fin-dinerade". Ja kunde ju inte äta nått eftersom jag ätit kebabtallrik (men det var jag sjukt nöjd med).
Dom skulle sen vidare till il contro men då valde jag att gå hem eftersom jag skulle jobba.
Det var riktigt roligt att se alla igen!

Igår var det jobb hela dagen. Sen åkte jag hem till mamma och åt mat, kyckling och rotfrukter i ugn med en jätte god yoghurt-dijon senap. Till efterrätt var det en lyxig choklad-kola-kaka. I receptet stod det att den var mastig och det var den verkligen. Vi tog varsin jätte liten strimla och den var fantastiskt god! Bra jobbat mamma !!

Sen var det lite melodifestival och kolla på gamla fotografier.

Nu ska jag som sagt iväg till jobbet sen direkt iväg för att spela match i landvetter. Idag vill jag fan vinna, så e det bara!

ha en bra dag, hoppas ni gör något roligt!?
kram


syster c

♥ Adidas

Hittade några riktigt schyssta grejer från Adidas, vet inte riktigt från vilken säsong det är.. tror att det är lite både gammalt och nytt!

















Fina saker, ellerhur!!
Har ingen aning om varför det blev blå text nu men hoppas att det försvinner!


syster c



Parham & Iman

Parham och Iman körde på Voice of change, en gala för att visa sitt stöd för Iran & att få sina röster hörda på ett sätt som är omöjligt där. Det var i stockholm den 4:e Februari.
Låtarna dom kör är "Sikta mot stjärnorna" och "Två fingrar för fred"







 

Får rysningar av texterna, tycker dom är riktigt bra, vad tycker ni?

 



syster c


Kid Cudi

Brorsan tipsade om denna låten idag och kände att det inte är mer än rätt att tipsa vidare!!
Så lyssna och njut!


 



Gillar ni?

 



syster c




Charlie bit me...

Haha denna remixen e fet.

 

 



syster c


Adidas Blue Line

Adidas har kommit med en serie som heter "Blue line" i vår. Än så länge finns den i Göteborg exklusivt på Reddevil på västrahamngatan. Jag hade höga förväntningar på kläderna, av vad jag hört skulle det vara lite stickat och tröjor man kunde ha med bara leggings. Men när kläderna väl kom tycker jag att det var lite tråkiga färger för att våra en vår-serie.
Hittade inte bilder på allt men tänkte visa lite. Det Finns speciellt en vårkappa/jacka som var så sjukt fin som jag inte hittar någon bild på!
ADIDAS THE BLUE LINE




Dessa finns hos Reddevil, kimmonon i andra färgställningar. Det här var inte favoriterna i serien men som sagt lite underskott på bilder.


syster c



Nike Snowjoggers

 

Fina skor från www.drjays.com

 

 

Nike snowjoggers med högt skaft.

Gillar verkligen dessa, speciellt i vitt men dom svarta är helt okej med.

Just nu kan man köpa dessa på rea på reddevil i göteborg.

 

syster c


Orientalisk inredning i badrummet

Tycker att det orientaliska stuket kan vara riktigt fint i badrummet.
Jag skulle blanda upp mustiga färger med antingen vita "träslag" eller riktigt mörka "träslag" och isåfall bryta upp med mycket annat vitt.
En liten inspirationsbild
inköp och märken:
www.spiti.se
Volouspa (finns bland annat på gröndals på kungsgatan i göteborg)
Indiska
Hemtex


syster c

Riktigt Schyssta Kängor

Spottade dessa kängor från Dr Martens här om dagen.

 

Fina, ellerhur!!?

Jag gillar dom i mitten bäst, tycker dom känns mest diskreta (om man nu kan kalla blommiga kängor för det). Dessutom känns dom mest våriga. Tänk er dom till ett par ljusa blåa jeans, linne och någon soft kofta!

 

 

 

syster c


Obehaglig Humor

Sjukt rolig och Obehaglig!




syster c

Sämsta tv-spelet någonsin!!!

Dead or Alive xtreme 2 måste vara det sämsta spelet någonsin.
Reklamtexten lyder: " 9 beautiful girls 1 tropical island.... you do the math!!"
Karaktärerna i spelet är silicon brudar i mini bikinis. Spelet går ut på att man ska bli kompis med dom andra tjejerna som redan är i par. Man kan besöka olika stränder/ställen där du har två alternativ 1. relax 2. be friendly

Jag har testat båda alternativen på nummer 1. så satte sig tjejen ner i sanden och åmade sig lite i solen, sen var den dagen slut. Alternativ 2. så åmar tjejen sig inför en annan tjej och man kan fråga om hon vill bli en bästis eller utmana henne i en tävling.


Det finns lite onödiga tävlingar så som pool hopping, scooter, volleyboll. Sen kan man shoppa lite krafs och ge bort i presenter. På kvällen kan du välja att sova eller gå till casinot för att vinna pengar till att köpa mer krafs nästa dag.
Ja det är väl det enda som händer och man hinner göra en tävling per dag innan man måste sova.

Jag undrar till vilken målgrupp det vänder sig till.
Brudarna är ju typ för killar men att gå runt och köpa smink och strunt mer mot små tjejer och meningslösheten i spelet måste vara för efterblivna. Eller så är det till för småkåta datanördar som tycker det är roligt att titta på tjejerna.
Här kommer lite bilder så kanske ni fattar vad jag menar! Googla det annars eller gå in på deras hemsida (där finns en bild som påvisar allt jag sagt... en tjej som sitter gränsle över en stor trädstam och softar i sin mini bikini)

Tur att jonas hade det gratis.


 

 

 


haha.

 



syster c


Att blogga

Sitter och förbereder lite blogg inlägg. Man har mycket ideér i huvudet, mycket man vill skriva om. Men det tar lite tid att sätta sig ner och leta bilder och filura ut vad man vill ha sagt. Iallafall när man inte har någon blogg rutin (som ni kanske ha märkt är det lite ojämnt med bloggandet än så länge).

har en del på g nu men det kommer mer nästa vecka.
Funderar om man ska fortsätta med veckans konstnär eller om det tar upp för mycket plats med bilder. Man kanske borde göra alla i miniatyr... vad tycker ni?


God Kväll
syster c

Fredriks Dotter Pella

Skön unge!



syster c

Percy tårar

vad är av och vad är på?
på kan ju inte vara av?

Hur e ditt mode idag, på eller av?



Ett kul klipp från Percy tårar.
En riktigt skön grej!

Syster K

Utbildning

Åh jag hade för mig att jag hade massa bra utbildningar på g i mitt huvud som jag ville söka.
Men skulle dubbel kolla lite på nätet nu och hittade inte lika många.
Det kan vara så att jag varit slarvig och inte minns vad jag sökt på nyss eller så har mitt huvud hittat på att det var fler än det verkligen var.... Får ta en ordentlig titt på det där nu snart. Måste kanske vidga vyerna lite mer också.
Det jag vill plugga kan ju benämnas med olika namn bara för att det skiljer några få kurser...


Så ett FETT KOMIHÅG till mig själv:
KOLLA UTBILDNINGAR OCH BEHÖRIGHETER SÅ DU INTE MISSAR!!



syster c

1000 Bitars Pussel

Äntligen är jag klar med mitt tusen bitars pussel som jag fått låna av pappa.
Det var många år sedan jag pusslade, men det var faktiskt riktigt trevligt. Lite dålig "arbetsställning" vid soffbordet dock, speciellt när man suttit några timmar.

Det roliga och svåra med detta pusslet var att på kartongen så var det en bild på hur motivet såg ut för massa år sedan nu skulle man lägga ett motiv som det såg ut i dag.
Så man hade inget hjälp nästan av att titta på bilden. Det var många många detaljer och efter många om och men är det äntligen klart!

 

Mer pussel åt folket!! Är det någon som har något roligt att låna ut så är jag på!

 



syster c


Gnissel & Fiolen

Hahaha jag vet inte hur många jag har gråtit av skratt till den här videon asså. Det kanske e taskigt men fy fan vad den är rolig!!



syster c

Patrick Henry Hughes

Tycker den här killen är väldigt inspirerande, såg honom i ett avsnitt av Extreme Home Makeover.
Han är blind och handikappad men bryr sig inte om det för fem öre. Han har lärt sig att spela piano och jag tror han har gjort låten själv!!

Lyssna, se och bli inspirerad!



syster c

Snabba Cash

I Måndags var jag och en polare iväg för att se på Snabba Cash.
Jag hade inga direkta förväntningar på filmen förutom dom vanliga och för att den är hypad. Jag har inte läst boken och jag hade hört många som tyckte att den var värdelös medan några få tyckte den var grym.

Vi satt på dom perfekta platserna; mitten- mitten med extra utrymme för benen (när jag var och såg avatar höll jag på att få panik när man inte kunde strecka på benen). En blockbuster meny (två stora drickor, en stor popcorn och en stor snax) bara för att göra bio upplevelsen total! Dock så åt vi typ inte ens upp mer än en tredjedel!

Jag tyckte att filmen var bra men på något sätt tyckte jag att den saknade lite djup. Kanske för att det kändes som att den bara snuddade vid vissa saker, tillexempel Jv:s syster. Det kändes som att det fanns mer att hämta där annars kunde dom ha skippat att ens nämna det om det inte fanns plats. Tyckte också att slutet var lite för abrupt.

Men allt som allt gillade jag den! Störde mig på att folk satt och skratta i seriösa scener, tror att det var en ung publik. Många skrattade även åt serbiskan (om man kallar det för det) typ fraser/ord som: el taco, tyckte folk var roligt. Återigen där tror jag att det berodde på en ung publik. Sen hade jag några tjejer som satt brevid mig som fnissade eller hade blåsa-ut-luften-genom-näsan-ticks. Dom satt också och "åhhhh...åhhhh...åhhhh stackars liten..åhhh" när det var scenen med hundarna som fått knark in opererat under pälsen. TYST!

Har du sett den? Vad tyckte du?


syster c

SAW THE VIDEOGAME

 

För ett tag sedan började jag och en kompis lira Saw på xboxet. Vi är båda lika lättskrämda och tycker det är ganska roligt att utsätta sig för kicken man får. Spelet har spelats på kvällar/nätter i helt nedsläckta rum.

Flera gånger har vi skrikit högt, hoppat i soffan och pausat i panik.... Jag tycker att skrämsel faktorn är hög men det kan också vara att vi stissar upp varandra.
Det finns många olika miljöer och en hel del olika pussel att lösa!! Men hade vi inte varit två och spelat det så hade jag säkert gett upp flera gånger om för vissa grejer var jag bäst på och vise versa. Däremot måste jag säga att slutet var lite aniklimax vi blev båda väldigt besvikna på dom båda alternativa sluten!



Nedan följer lite screenshots från spelet så ni kan se hur miljöerna och grafiken var!!

 

 

 

 

 

 

 

syster c

 

 

 

 

 


Alysha Riley

come back to sweden Alysha! It´s too empty and quiet without you! This is for you my australian sis!
I miss you.

LOTS OF LOVE!




see you soon ♥

Syster K

make up

Jag saknar Alysha! En av dom sista dagarna som hon var här så sminkade hon mig innan jag skulle ut. Hon har nämligen jobbat som make up artist för Chanel i Australien, bland annat. Hon är väldigt duktig på att sminka tycker jag! Man känner sig extra fin när man har en snygg make up på festen. Här nedan ser ni en bild på min ögonsminkning som Alysha gjorde.


Kan hon inte bara komma tillbaka till Sverige? Längtar i vilket fall tills jag får åka till Australien och träffa henne igen. En alltid så glad och positiv människa bör alla ha runt sig, minst en gång om dagen!

Syster K

cool målning

Sålde popcorn på hammarkullsfestivalen i sommras, då ville ja se lite fiin ut! En från gänget gjorde en målning på mig, tycker den ser cool ut! Gjorde lite reklam för henne då folk undrade var jag hade gjort min målning =) Längtar till sommaren och lite popcornförsäljning tror jag.









Syster K

Biomys

Nu har jag äntligen sett Avatar! Såg den i lördags med pappa och hans polare. Fan vilken häftig film, den kommer ligga på min filmtopp väldigt länge tror jag. Jag skulle vilja vara en Avatar och få byta värld någon gång ibland när man behöver typ. Vill bara gå runt i den vackra skogen och leva livet! Smutt hade det varit!

Undra hur jag hade sett ut som en avatar, hade varit coolt å se! haha


Såg ju även en film som heter "Edge of Darkness" på bio igår och den var ju nästan i klass med Avatar. haha nej det var den kanske inte men det är alltid mysigt att gå på bio och jag tycker det var en helt okej/bra film =) Själva storyn var bra och ibland dök det upp väldigt oväntade scener som fick mig att hoppa till i stolen. Kanske inget jag skulle betala för att se på bio men hemma i tvsoffan ska den nog gå hem! Mamma lyckades fixa gratis biljetter, så var på förhandsvisningen. Filmen har premiär 5 februari om ni tros vara sugna på att se den!


Jävlar va snön yr runt där ute! stannar nog här i värmen fram tills träningen börjar.

Syster K

Glada inköp

Lite nya gobitar till min garderöööb, billiga var dom också! Är faktikst väldigt duktig på att göra kap. Enjoy

nr 1: Vårjacka a la HM (divided), endast 150kr!


nr 2: Oversize kavaj a la HM (divided) endast 199kr!


nr 3: En söt t-shirt a la HM (divided) endast 99kr!
(perfekt basplagg om man är en jeanstjej som mig)


nr 4: Söta sockar som jag fått av papi! gosigt värre när det är kallt på golvet (som i mitt rum, brr)


Syster K

Najs Låt !!

Hörde den här låten i slutet av Weeds igår, och jag gillaren!



syster c


Parham - Två fingrar Remix (medina, 2is, kaanquest,hermanos bernal)

Nu har Parham släppt sin remix på " 2 fingrar för fred" som han släppte först i samband med oroligheterna i Iran vid president valet här om året. I remixen lägger Medina, 2 i styrka, Kaanquest och Hermanos Bernal några rader!
Checka in den och sänd en tanke till folket i Iran som kämpar varje dag i förtryck!


REMIXEN




ORGINALET




ORGINALET LIVE




www.parham.nu


syster c

Emanuela De Paula

Okej, Gina Tricot har nyss bytt modell för andra gången. Förra gången blev det kundhysteri och dom var tvungna att ta tillbaka Norska Pernille Holmboe (tror det stavas så).

Den nya modellen heter Emanuela De Paula och jag känner igen henne så jäkla väl! På något sätt tycker jag hon påminner väldigt mycket om skådespelerskan Moa Gammel. Har försökt hitta nån bra bild men hon ler nästan inte på några och jag tror det är mer utstrålningen än utseendet som påminner. Sen så måste det vara så att jag träffat nån som är sjukt lik Emanuela för hon ser så bekant ut!






Nu ska vi bara se hur länge pojkarna orkar hålla sig från att kommentera henne. Har redan några bekanta som vart tvungna att ha hennes namn i sin statusuppdatering på facebook. Själv tycker jag det är lite förlegat att killar ska hypa tjejer som är i medias fokus. Sånt höll man ju på med i grundskolan typ. Och har man dessutom flickvän och ändå känner att man måste skriva och prata sexistiskt om nån som är med i media så är det ännu värre!


Samma sak känner jag för det såkallade "frikortet", det kan ju vara det töntigaste någonsin.
Det går ut på att man får välja nån i hela världen som man får har sex med utan att det "räknas" om man är i ett förhållande. Men jag tycker bara det är jäkligt konstigt för då är det ju som om man egentligen skulle vilja ha nån som såg ut så (för man känner ju inte personerna), men att man nöjt sig med vad man fått.

Vi säger om jag skulle vilja ha ett frikort för zlatan.. då hade jag ju inte vart tillsammans med min pojkvän. Då hade jag ju istället försökt få honom eller någon jag tyckte hade samma standard. För let's face it det är fan inte omöjligt. Det är taskigt att ha ett frikort mot sin partner, det ska ju inte behövas. Man ska ju vara den som är finast från början. Om det nu är så att man skulle hamna i en situation där frestelsen är för stor och man väljer att göra något i den situationen så får man väl helt enkelt vara villig att sätta allt på spel.



syster c







RSS 2.0