Sämsta tv-spelet någonsin!!!

Dead or Alive xtreme 2 måste vara det sämsta spelet någonsin.
Reklamtexten lyder: " 9 beautiful girls 1 tropical island.... you do the math!!"
Karaktärerna i spelet är silicon brudar i mini bikinis. Spelet går ut på att man ska bli kompis med dom andra tjejerna som redan är i par. Man kan besöka olika stränder/ställen där du har två alternativ 1. relax 2. be friendly

Jag har testat båda alternativen på nummer 1. så satte sig tjejen ner i sanden och åmade sig lite i solen, sen var den dagen slut. Alternativ 2. så åmar tjejen sig inför en annan tjej och man kan fråga om hon vill bli en bästis eller utmana henne i en tävling.


Det finns lite onödiga tävlingar så som pool hopping, scooter, volleyboll. Sen kan man shoppa lite krafs och ge bort i presenter. På kvällen kan du välja att sova eller gå till casinot för att vinna pengar till att köpa mer krafs nästa dag.
Ja det är väl det enda som händer och man hinner göra en tävling per dag innan man måste sova.

Jag undrar till vilken målgrupp det vänder sig till.
Brudarna är ju typ för killar men att gå runt och köpa smink och strunt mer mot små tjejer och meningslösheten i spelet måste vara för efterblivna. Eller så är det till för småkåta datanördar som tycker det är roligt att titta på tjejerna.
Här kommer lite bilder så kanske ni fattar vad jag menar! Googla det annars eller gå in på deras hemsida (där finns en bild som påvisar allt jag sagt... en tjej som sitter gränsle över en stor trädstam och softar i sin mini bikini)

Tur att jonas hade det gratis.


 

 

 


haha.

 



syster c


Kommentarer
Postat av: Barbapappa Larsson

Man kan ju undra varför Jonas hade det...

2010-02-05 @ 00:55:30
Postat av: Bror A

Sjukt att Barbapappa rippade min kommentar rätt av :)

Angående bloggen så är jag inne och kikar varje dag även om jag inte kommenterar hela tiden och det är det säkert fler som är. Veckans konstnär är chill men kanske det skulle vara en idé att luska reda på om och isåfall hur man kan få tag på deras grejer. Hejddu

2010-02-05 @ 10:09:16
Postat av: knittn

ser ju för fan svin bra ut..

2010-02-05 @ 14:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback







RSS 2.0