Miniatyrer

Alltså jag har alltid gillat saker som borde vara stora fast dom är små.
Ibland har jag drömt om att allt är minatyrer, som i ett dockhus fast det är i verkliga livet. Tidigare idag såg jag en artikel om hästen Einstein som nu verkar vara världens minsta häst!!
Sjukt söt liten sak alltså, skulle gärna vilja leka med det. Djur är så söta när dom är små mlmlmlml.
kolla själva!
syster c

Robyn

Tycker att den här låten och videon är cool med robyn.
Jag gillar att hon kör sin grej, men jag gillar att folk gillar henne endast av hypen eller för att man borde gilla henne i popstaden göteborg. Men detta är coolt tycker jag!



Videon har hon gjort hemma framför sin webcam, det lite råa budget feelingen är najs.
syster c

Irelands new national anthem

Vår kusin Kalle och hans vän har vunnit en tävling i Irland som gick ut på att göra en ny "national anthem".
Tycker att det är ganska coolt faktiskt så vi länkar den här nedan!
Go Ireland


södersystrar


Tournament of Åland

Hallå allihopa.
Här är det full rulle, håller på å packar dom sista grejerna. Finns det någon som tycker det är kul att packa?
Av erfarenhet glömmer jag alltid något, och jag tror det är det som gör en så stressad. För är man inte super organiserad är det svårt att tänka ut i förväg vad man känner för att ha på sig om tre dagar. Har man packat ned matchande kit, har man ändrat sig under tiden och bytt ut det man skulle. Kommer man komma ihåg att ta med vattenflaska, frukost och att slänga soporna på morgonen????
Ja ni fattar grejen. Jag kan heller inte packa långt i förväg för då skulle jag verkligen känna mig osäker ifall man har lagt iallt man ska, fått rätt saker inte ändrat sig etc....
Ahhhh man blir galen. Nu måste jag dessutom diska lite så dt inte står här och luktar när man kommer hem... Jag ska ju bara upp halv 5 så det är ju lugnt!
Pust
(just det, alltså vi ska spela innebandy turnering på åland med laget...)
syster c

Träningsvärk!

Åhh har träningsvärk idag, inte en sån där go utan bara som att man är öm i hela kroppen.
Segheten har suttit i idag också tills nu typ. Orkade verkligen inte ta mig upp för att ta något att äta förrän nu.
Det var grått ute och regnade lite... men nu, nu skiner solen, fåglarna kvittrar och jag har ätit. HA HA!
Synd bara att halva dagen har gått men man kan ju inte vara på topp jämt!
Hur som helst, sitter just nu och fixar med lite uppgifter som jag måste få klart... så ja jag måste gå å göra klart dom! see ya!
syster c

Latest

Nu ska vi se, jag börjar från idag och bakåt helt enkelt.
Har just, nä inte just men typ just, spelat match. Vi hade träningsmatch inför åland, det var verkligen behövligt.

Vi förlorade med ganska mycket, men vi testade en del grejer och efter att vi tog en time och återgick till vårt spel så vann vi perioden med 3-1. Det var många som inte var på topp, inklusive mig själv. Man ska inte skylla på det men det är skönt att veta att vi har så mycket mer att ge. Vi har inte spelat match ens på träning på svin länge, så för att vara så rostiga som vi är så är det as skönt att spelat innan åland, vilket som var tanken.

Det blir roligt att möta Lindås om dom kommer upp i vår serie så dom får möta oss när vi kör våran grej !!

P har varit i göteborg några dagar, jätte mysigt! Vi har gjort en hel del utan att bara vara med varandra. I lördags tillexempel så hängde vi i en studio vid vasa viktoria med beatslingers. Grabbarna började pilla på ett beat lite halvt och tänkte att dom kanske kunde göra nån session. Tiden gick och när det började närma sig soundcheck (det var cypher på jazzhuset) så stack jag hem för att byta kläder och softa lite innan jag skulle möta upp bella nere på stan.
När det var dags att börja röra sig ner mot stan igen så hade bella inte kommit så jag gick tillbaka till studion och när jag kom dit var där typ 15 pers som stod och repade texter och skrev och sjöng till höger och vänster. Kreativiteten kokade och det var bara så himla kul att se. Jag gjorde inte så mycket men det var roligt att hänga där. Det visade sig att många diggade beatet och det skulle bli en stor collabo på det. Men innan allt kunde spelas in skulle det avverkas en cypher som sagt.

Vi begav oss till jazzhuset, hängde och dansade där tills alla killar hade vart uppe på scenen. Sen var det åter till studion. Bella Hade kommit in till stan, men stället hon vart på hade dött ut lite grann så hon följde med en sväng till studion hon med. Inspelningen började och det var fortfarande god stämning. Tror att alla som var där höll med!

Det slutade med att vi var hemma straxt efter fem! Även fast kroppen sov och man hade ont i ögonen så tog det en stund att varva ner och somna! Var lite stressad för jag skulle upp och jobba på söndagen. Men det var lätt värt det!

Början av veckan har spenderats på min balkong (alltså förra veckan). Det har vart så himla varmt och fantastiskt att man inte kunnat göra annat. En av dagarna blev det grill premiär med Elsa, kanske har skrivit om det tidigare i bloggen... minns inte riktigt!

Jag har också hunnit med att testa Estrellas nya chips " Spicy Mexican & sourcream" - " Potatischips med naturlig smak av mexikanska kryddor och sourcream. Så som; tomat, lök och chili.

Hittade ingen bild på dom på nätet och dom fanns inte med på estrellas hemsida... weird. Skulle gärna fota och lägga upp, men datorn jag sitter vid nu är sämst för den har ingen bluetooth.

Detsamma gäller balkong dagarna då jag fotade en del. Både grillpremiären och min pankaksbrunch. Jag får lägga upp bilderna vid ett senare tillfälle. Och jaa, där har ni också ursäkten till att detta är ett tråkigt oinspirerande inlägg. Men det är iallafall en liten update!

Till helgen bär det av till Åland och jag tror att det kommer bli sjukt kul om alla kommer med en bra inställning och bidrar med så mycket positivitet som man bara kan!!

Nu har jag lite att stå i.

puss
syster c

Hoffmaestro klipp nr1

Ett av klippen från Hoffmaestrokonserten! Här kör dom lite Seize the day! Lägger upp lite fler klipp allt eftersom.
Fan va bra det var, riktigt mäktigt!



syster k

Från kameran

Senaste bilderna från min kamera


YESALLTSÅ! fint är det.

syster k

På G

Mycket på G G G G G G! Andas ut lite nu innan jag ska försöka somna. Är ganska uppe i varv så vi får se om jag lyckas. Blev ändå en stund på gården förut, jag och mamma hittade lite lä. En finkaffe på det och man har det jävligt gott! 07:30 ska jag vara på bilskolan imorgon för att gå risk ettan. Vem fan sätter ett fyratimmarspass om alkohol, droger m.m, klockan halv åtta en måndagsmorgon? gooooood. Inget att klaga på kanske?

Förövrigt så är Anna fast i Tunisien på grund av vulkanutbrottet och all aska. Jag hade inte klagat men jag förstår om dom vill hem efter att redan ha haft sina två solveckor. Det kunde dröja 1 till 3 veckor innan hon kan komma hem igen eller till och med kanske längre än så? Fan vilken sjuk situation.

Martin, han är fast i London och skriver på sin facebookstatus att vädret är gott! Och det är ju aldrig fel.

Om jag fick välja nu så skulle jag nog vilja vara fast på en skön ö med mina bästa vänner.


syster k

Övningsköra

Varit ute och övningskört med pappa i typ tre timmar nu. Olika sorters parkeringar och backning runt hörn m.m. Jag blir så jävla frustrerad inombords när jag inte kan!! Försöker och lyckas ändå hålla mig ganska lugn. Bara att öva, så sitter de väl sen? Det gick ju faktiskt ganska bra =) Är duktig på att vara självkritisk.

Nu måste jag vila huvudet lite och sen är det bara att försöka sätta igång med pluggandet. Synd att det blåser så mycket annars hade jag legat på gården och myst nu!

vi hörs sen

syster k

natti




vafan?

Trots min ledighet har jag faktiskt haft massa bollar i luften. Att ha lov innebär i princip ingenting. Tror de flesta i min ålder skulle känna igen sig när jag säger att man hela lovet stressar över inte ha något att stressa över. Man har blivit så jävla van vid att alltid ha massa saker att tänka på samtidigt, skola, intresse, fritid, familj och vänner. Så när man har sin lediga tid så funderar man på vilken av punkterna man ska ta itu med här näst. Är det vännerna jag ska träffa eller är de träningen jag ska satsa på? Allting blir så jävla påtvingat hela tiden. Ligger jag i soffan en hel dag så växer en slags ångest fram inom mig och den säger "herregud vad gör alla andra idag, vad har andra hunnit göra som jag inte gjort under denna dagen, vad gör mina polare, kanske skulle man föreslå något ball att göra, kanske borde jag pluggat lite ändå" Allt detta tänkande gör fan att man blir raka motsatsen till idérik och pigg, alltså typ apatisk. Man har så många krav på sig, så många löften att leva upp till, så mycket man måste göra, så mycket man borde göra och att hela tiden behöva prestera. Det tar på orken och fantasin. Jag somnar efter varje aktivitet. Aktivitet? just så. Punkter typ? Ett schema med massa olika punkter. Det är bara att kryssa för de du gjort och ringa in det du har kvar att göra. Sen sova några timmar för lite för att nästa dag köra samma sak igen.

Det ska bli så gött att ta studenten, att kunna möta människor som man väljer att möta, göra det man själv känner för, befinna sig på det plaster man vill befinna sig på och slutligen "börja" sitt liv. Från och med då är det upp till mig hur jag tänker göra med allt. Vafan, de gör väl inget om jag glömde söka de där utbildningarna? Jag kan väl klara mig för de? Använda min fantasi och komma på annat som man kan göra eller varför inte bara känna på hur det känns att inte ha några pengar, inte ha något att göra. Då har man i alla fall testat det också, det är ju också livet? Allt i livet är inte fint, bra och skönt. Men de mesta i livet är behövligt, man utvecklas som människa och kan ta lärdom av de man levt. Hur skulle man vara ifall allting hade gått vägen hela ens liv, om man fått allt man velat och aldrig stött på problem? Då skulle man nog sökt spänning på ett eller annat sätt. Vi människor behöver ju de.

Man borde verkligen öva på att koppla av. Alltså verkligen koppla av, inte ligga och tro att man har det gött fast man innerst inne känner ångest.

enough with this bullshit.


näfan, nu är våren här och livet är bra härligt!

syster k

Vintage Stories

Kappahl har kört med sina vintage stories, iallafall tre gånger som jag uppmärksammat.
Denna gången är temat 50's och det finns massa fina saker. Provade några klänningar själv men jag köpte ingen trots att dom satt väldigt bra. Jag tror inte att jag är tillräckligt tjejig för att använda det vardagligen, kanske tyå till midsommar eller liknande.
Barnkläderna däremot var så sjukt söta att det hade jag kunnat köpa! När jag var liten så var jag ofta klädd väldigt tjejigt. Blandannat hade jag en "madicken klänning" med massa volanger som jag kände mig jätte fin i.



För dom vuxna:





För dom små söta tjejerna:







Alla priser och fler plagg hittar du på www.kappahl.se

Jag ber om ursäkt för den fula layouten på bilderna, men jag orkar verkligen inte sitta och göra iordning det snyggt nu så det får vara!


puss
syster c

Väntat och väntat!

Har väntat och väntat nu på att syster ska blogga någon gång men inget händer. Hon har ändå vart ledig, men det är en hel vecka sen och då bara med något enstaka inlägg. Så kom igen och pusha för mer bloggning!
Gårdagen spenderades på min balkong, all day er day! Det var grill premiär och helt fantastiskt väder... inte ett enda moln på himlen! Jag och E satt och pratade skit i timmar, åt glass, drack finkaffe och åt grillad fläskfilé och färskpotatis.
Idag var inte så mycket sämre det, jag var iväg på morgonen med en tjej från min kurs för att inhandla grejer till vårat avslutningsarrangemang den 8:e maj. Det såg ut att bli en molnig dag som hade börjat soligt. Men när jag var tillbaka vid ett så var alla molnen borta! Jag var trött men åt lite lunch och la mig och halvsov på balkongen. Det var riktigt gott. Sen hängde jag där ute hela dagen, drickandes citronvatten, tills jag skulle på min kurs på kvällen.
Jag hoppas att det blir en bra repris på det hela imorgon med mycket solhäng och softhet!
Förhoppningsvis kommer P hem och då får han vara med och softa han med :)
Gosta goh!
puss
syster c

Up up and away!

Hej bloggen förlåt för att jag varit borta.
Har ju egentligen bara vart hemma men vart helt slut. Igår sov jag 14 timmar av dygnet, var bara totalt väck. Dessutom var det grått och trist! Idag ställde jag klockan på 9.30 och var uppe iallafall vid 10 så det var bra. Hade en del småuppgifter att ta hand om. Elsa ringde och vi bestämde att vi skulle ses en sväng på stan. Det passade mig fint eftersom jag skulle ner och lämna tillbaka några grejer jag köpt. Och vet ni vad det var inte hemskt att lämna tillbaka dom utan för engångsskull behöll jag inte något jag tveksamt köpt bara för att jag ville ha något. Så nu kan jag lägga pengarna på något jag behöver istället.

Dagen har varit fantastisk, jag och elsa satt på bryggan vid vattnet och åt årets första mjukglass med strössel *yummie* solen värmde så himla gott och det blåste knappt något vid vattnet.

Annars var det ganska kallt i vinden.

Vi gick en sväng till för att sedan hamna på kiwi med varsin sallad i högsta hugg. Solen var inte sämre där, vissa stunder var vi bara så matta att det enda vi sa till varandra var : " Så gott, fasen va härligt, hur gött e inte detta då? ", ja ni fattar grejen.

På eftermiddagen skiljdes vi åt och jag gick hem för att sätta mig med en latte i solen på min balkong, hehe.

Så nu sitter jag här med rosiga kinder och ett jäkligt gott humör. Man har nästan lite solsting för man är ju inte van, men jag hade inte bytt ut det mot något i nuläget!

Senare kommer mamma förbi och vi ska väl kika lite på resor hoppas jag och bara tjöta.
Tyvärr så jobbar jag både lördag och söndag men slutar 4 sån tur är. Så om det är fint väder hinner jag ändå njuta av det. Klockan är nu 20 över 5 och det är fortfarande sol på min balkong, jag sitter på sängen med öppen dörr och lägenheten är ljus. Man blir bara så himla glad.

Det enda som saknas nu är P. och lite goda vänner, en ledig dag imorgon, lite grill och en öl eller två men den dagen kommer nog snart den med!

Jag hade tänkt lägga över en bild från hur det ser ut genom mina fönster när jag vaknar på morgonen, men denna datorn verkar inte ha någon bluetooth... så det får helt enkelt vänta!

Syster K är i stockholm med V så får se om vi får någon uppdatering där ifrån med lite härliga vårbilder. Hoppas på det!

Trevlig helg på er alla!

puss
syster c

UKM

Alla som är 13-20 eller känner någon som är det och som dessutom är intresserade av konst, borde kolla in detta!

 

 

Det är en Ungdomsfestival som under en dag (8:e maj) kommer äga rum på röhsska museet!

Allt som faller inom facket konst är välkommet! Personligen skulle jag tycka att det var roligt med lite mer hiphop akter då det mest förtillfället är rock! Så alla som håller med hiphop/rap hör av er!! Det är en strålande chans att få visa upp sig! Mer info och anmälan hittar ni på www.kulturungdom.se

 

syster c


Logiskt tänkande!?

Jag undrar varför inte klockan är uppbyggd till hundra istället. Det finns säkert massa logiska och smarta anledningar till att det är till 60 men jag tycker det skulle vara enklare att räkna om den gick till hundra. Och om en timma var uppbygg 100 minuter, då är det ju jätte lätt att räkna ut vad man ska få i lön minus raster etc.. eller?
Äh det var bara en tanke.
Jag har en annan grej för mig och det är att jag brukar kasta om bokstäver typ flera gånger om dagen!

Dom senaste gångerna har jag sagt tillexempel:

- Men datorn är lutåt bakad! (bakåt lutad)
- Åh gude god! (gode gud)
- ja och där kan nån stund kå! ( när jag pratade med en kund på jobbet och skulle säga: kund stå)
- dartin måligt! (martin dåligt)
- Parham du kan väl ta lurhörar! (hörlurar)


Jag kommer inte ens ihåg hälften av vad jag säger. När jag säger orden så hör jag direkt att det inte är rätt men ändå känns dom logiska.. är det någon annan som har detta problemet?

Nu ska jag äta lite pasta och skriva skolansökningar!

Vi hörs sen!
puss
syster c

Rösta på mina chips

Hallå alla som läser bloggen!
Ni måste rösta på mina chips! Jag är med i en tävling för olw där man ska göra orginella chips och jag som älskar chips var tvungen att vara med så snälla snälla rösta på mig även om ni inte tycker dom verkar goda :)
Klicka på länken bara!
http://www.olw.se/mysmatchen/?entryId=10878
Persian Gold heter dom!
puss puss
syster c

Drömmen om Italien

Jan & Thérèse Helge
som i Amelia kallas för månadens "Präkt -par"

Jag vet inte om ni har sett programmet " Drömmen om Italien" som just nu visas på tv4!?
Jag har kollat lite på det och tycker att det är ett ganska roligt upplägg! Serien går ut på att 5 par tävlar om ett bed and breakfast. Vinner man så får man flytta dit och driva det. Under tiden gäller det att insupa kulturen och lära sig språket samt (givetvis) bygga och vara delaktig i hela den biten.
Det finns ett par där som jag bara inte klarar av, Jan & Thérèse Helge. Dom är så himla pinsamma och har personligheter som ligger så långt i från min uppfattning om vad som är bra.
Har försökt att inte hata men det går bara inte! Det är så tydligt.
Jag tror dom driver Benneton affären i Göteborg, så dom själva tror att dom är jätte företagsamma och naturliga ledare. Hade jag haft dom som mina chefer hade jag inte stått ut!! Dom är så himla självgoda och överlägsna, men tror att dom är positiva och trevliga. Ja om man tycker att man är positiv när man bara tycker allt är bra och rätt när det går som man vill så, javisst.
Det finns också ett utländskt par som heter Kaveh & Rebecka. Dom gillar jag helt okej ! Det är dom som är mål för Jan och Thérèses konstiga syn på saker och ting. I ett avsnitt i början ville Jan ta på sig ekonomin för att det saknades 500 kronor. Mellan raderna så anklagade han Kaveh som var ansvarig vid tillfället, i princip för att ha förskingrat dom pengarna. Sen klagar Jan flera gånger under serien att han absolut inte har sagt att någon har stulit!! Personligen anser jag att man inte behöver säga dom orden ordagrant för att anklaga någon. (kvittot på dom saknade pengarna dök tydligen sedan upp från Jan & companys sida)
I ett senare program på ett morgonmöte så vill Jan ta upp något utöver byggdetaljer och det är att han har fått höra att Kaveh har snackat skit om Jan till byborna! Istället för att ta upp det direkt med personen så måste han ta upp det på ett morgon möte inför alla. Very low!
Det disskuteras även senare vid middagen och det är bara Jan och Rebecka som munhuggs. Hon säger att hon inte uppskattar att dom blir anklagade för saker utan grund, och Jan försöker, ni vet precis sådär som barn resonerar, att dra in resten av gruppen och hävda att alla tycker så... snacka om utfrysning.
Kaveh och Rebecka går och då blir Jan sur på dom andra för att dom inte säger något och dom försöker att säga något för att försvara sig men Jan bara fortsätter. Det är så himla tydligt att Jan och Thérèse är gruppledare som kör över dom andra så mycket att dom inte vågar säga något.
Därför gillar jag inte dom andra paren heller för att dom är tysta och inte vågar säga ifrån när någon annan i princip blir utfryst. Det roliga att Jan och Thérèse ser det på detta sättet:

Jan och Therese svarar:

Varför tror du att det inte klaffade mellan Kaveh och Rebecca och er?
Det handlade inte bara om oss och dem, det framgår väl ganska tydligt i de första fyra programmen. Fråga istället varför det fungerade så bra mellan oss och Diana/Theo och Caroline/Arne. Vi tre par hade en fantastisk gruppdynamik, respekterade varandra och ingen utgjorde sig för att vara någon annan än den man verkligheten är. Vi åkte till Italien för att ha trevligt, jobba hårt men samtidigt ha kul. 

Varför tror ni att det uppstod konflikter?
Om man inte har den inställning som vi pratade om ovan så blir det problem. 

Skulle ni kunna komma bättre överens med Kaveh och Rebecca i en annan situation?
Det är inte vi som har problem att jobba i grupp. (taget från tv4.se)

Klart dom tror att det är dom som inte har problem att jobba i grupp när dom är så bossiga att dom inte märker att dom kör över andra.

 

Nä jag är glad att dom inte är mina föräldrar för då undrar jag vad jag hade haft för värderingar.

syster c

Youtube

Nu har jag ordnat ett youtubekonto så att vi kan börja ladda upp lite sköna videos här! Hur bra är inte det då? Mmmm...just så!

Så inom kort kommer lite klipp från Hoffmaestrokonserten, från min födelsedag och massa andra konstiga, knäppa och roliga klipp! Håll er uppdaterade.

syster k

Echinagard

När man börjar känna sig småförkyld som jag gör idag, då ska man gå direkt på Echinagarden. Den får mig att tro att det funkar. Man tar den i förebyggande syfte för att slippa förkylningar. Så fort man känner minsta tecken på förkylning så fyller man vatten i ett glas och droppar i 20 droppar Echinagard.

Ett litet tips bara. Det finns att köpa på hemköp och sånt där tror jag!


syster k

GULD

Senast jag skrev så skrev jag att det var finaldax och det var det ta mig fan och vi tog hem GULDET!!
Frölunda gick segrande ur kampen mot Challengers i Dumleslaget 2010. Med mig hem fick jag en guldmedalj som jag är väldigt stolt över! Mötte upp några tjejer till från laget för att fira lite över en fika inne i stan! En riktigt höjdare! Fick huvudvärk efter allt skrattade. Skönt gäng de där!

I Frölunda kan ingenting vara omöjligt. Varje hinder är utmaning ingen omöjlighet!

syster k

Finaldax

Har blivit inslängd i innebandycupen Dumleslaget trots lite ont i knäet. Nu ska jag iväg och spela final! Det ska bli sjukt kul då vi faktiskt ska möta mitt gamla lag Challengers. BOOOM! Så jag spelar så länge knäet håller.

Så har ni lust, sväng förbi lundbystand 1 klockan 12:00 och heja på mig!
swing.

syster k

Påskägg


Jag och syrran kommer aldrig släppa taget om våra påskägg. Ingen påsk utan våra älsklingar! Mannen är min och kvinnan är Lottas. Vi är ju barnsligt bundna till vissa saker vad gäller tradition, påskäggen är bara ett väldigt bra exempel!

syster k

Pics

Bilder från Hoffmaestrokvällen 2 April!


Blev en hel del sköna videos med men dem får vi lägga upp imorgon eller så!

södersystrar

Påskafton!

Glad påsk allesammans! (Bättre sent än aldrig)
Vaknade upp vid halv elva av att solen tittade in genom fönstret! Vilket toppenväder det har varit idag! 13 grader och sol =) Jag och Victor skulle handla lite pålägg till vår frukost på konsum men när vi gick förbi café marmelad så tyckte vi att det såg så jävlans nice ut, så vi satte oss där istället! Blev ciabatta och kaffelatte för min del! Mmmmmm. Som om inte det var nog så förflyttade vi oss till Victors gård där det var helt vindstilla samtidigt som solen gassade, där blev vi kvar ett tag!

Resten av dagen så har det lagats massa påskmat här hemma. Bror, Sofia, syrran, jag, Victor och mamma har ätit massor av gott =) Kunde inte bli bättre.


Vilken underbar vårdag!



syster k

Tillägg

Det som är jobbigt med mitt "messy home" e att det kommer vara precis som jag lämnat det i stress och trötthet nu i fyra dagar. Det är det som är mest sorligt med att bo ensam. Ingen som tänt en extra myslampa eller plockat lite hemma... nånsin!

Tur att man kommer till mamma ibland och blir lite bortskämd!


syster c

Gårdagen

Gårdagen var som sagt helt outstanding!
När jag kom hem var jag helt förstörd även dagen idag har varit lite slow! Har just avnjutit en påskmiddag hemma hos mamma. Trodde det skulle vara den traditionella maten men hon hade tagit ut svängarna och testat lite nytt.

Det blev färska räkor, en JÄTTE god sallad som var en variant på ceasarsallad kan man säga, bulgur, ägghalvor med västkust och ja lite vanliga tillebehör. Till efterrätt hade hon bakat en choklad mandel mintchoklad tårta. sjukt smarrig!

Tillbaka till gårdagen, jobbade först ett långt pass på media sen snabba ryck hem. Direkt in i party mode!
Ringde jonas och frågade om han skulle med, han var på. As always. Kajsa var påväg och hade med sig middag till oss som mamma så snällt förberett! Det var fläskkotletter med klyftpotatis (som kajsa basat över) sen var det en fantastisk sås till detta som kotletterna skulle ligga i. Blandannat var det två sorters senap, soja, grädde, finhackad charlotten-lök och kapris. Det kanske inte låter så fantastiskt men det var det! Ska försöka fixa receptet på det!

Gänget kom, datorn var inkopplad till ljudsystemet och törlyn var på kylning. Fett najs. Leo anslöt så småningom.
Vid halv 9 drog vi en minitaxi och kom fram till världens kö... även om man hade biljett. Det var mycket folk!! Det regnade och allt var slutsålt. Stackars leo och jonas som inte hade köpt biljetter. Dom fick traska vidare med sina grogg-på-flaska och söka sig annanstans.

Efter en stunds köande till garderoben upptäcker vi att dom inte tar kort. Ingen av oss har kontanter så nu gällde det att tänka till. Framför oss står två killar som stått framför oss i kön in till trägår'n. Jag tänkte "why not" : - ursäkta mig killar, har ni mycket kontanter? Dom kollade ju givetvis på oss som om vi var golddiggers och ville bli bjudna på garderoben. Så vi fick snabbt förklara läget och kontra med att vi genast efter skulle bjuda dom på öl.
Sagt och gjort så stack vi upp till baren, fick stå där en jäkla stund och det slutade med att vi denna kväll hade köpt oss garderob för 108 kronor... Å andra sidan så kändes det jävligt gött att göra rätt för sig och kvitta det där och då!

Vi började knö oss in mot scenen och upptäckte snabbt att vi inte ville stå längst fram i mitten då vi vet hur mycket röj det brukar vara. Vi backade ut lite åt sidan, det visade sig vara ett klokt val.

Det var inte lätt att stå emot alla 3 meter långa drägg fulla killar som inte ens kunde hålla sig uppe när dom inte dansade. Men största skadan som skedde var att man fick en armbåge över näsan och öl över kläderna... det kunde man leva med.

Koncerten hade ungefär samma upplägg som sist, bara att nu var det sjukt mycket mer människor som nästan alla var fulla. Så det var jäkligt tajt och lite jobbigt, klarar man inte den hetsen hade det nog vart jobbigt!
På det sättet gillade jag den första koncerten bättre, det var rymligare, lite mer intimt, en första "wow-upplevelse". Tyckte att ljudet på techno låten var bättre då. Eller kanske var det deras energi!?

Däremot tyckte jag att det var härligt med så mycket folk för att det blir sån positiv vibb. Även fast folk är fulla och spiller på varandra och hoppas på varandra. Så har man accepterat det, det blir inga hårda ord eller slagsmål. Jag tror dom flesta är smarta nog att backa eller gå ut på kanten när man märker hur det är att stå mitt i smeten. Om man jämför med tillexempel med maskinen så har alla en mer aggresiv och jobbig vibb. Var på deras spelning på nef och den gav mig inte alls goda "feel-good" vibbar måste jag säga!

Dom som ändå är jobbigast är ju självklart dom fulla.

Sammantaget var det en galen kväll och man var totallt slut när man kom hem!

Det är återigen en lång jobbdag imorgon och nu ska jag syster och mamma kolla på en kärleks komedi som jag hoppas är feeeel gooooood!

Fortsatt trevlig kväll vänner!
(bilder och klipp från igår kommer)


syster c

Messy home, sweet bed!

Äntligen hemma efter hoff ! Jag är helt jäkla slut, har inte ett uns energi kvar. Kanske inte när man stått upp hela dagen och dansat/hoppat sönder sig andra delen.  Det var sjukt bra, inte helt otippat!
Berättar mer i detalj imorgon. Avslöjar även då vad jag äter för mindblowing rester, ska försöka ta redapå receptet också (mamma kan du hooka mig med det?)
Det kommer också upp lite bilder och filmklipp så stay tuned.
Och nu... sängen för att långsamt somna till teven. Upp med tuppen imorgon och jobbat heela dagen. Dock är det en rolig kampanj på jobbet just nu!
Tack syster för en jätte rolig och trevlig kväll. hoppas du njöt av din födelsedagspresent!
Love you!
(förresten har nackspärr av allt headbangande och min vader / smalben e som stoppade köttbullskorvar)
Man har ju just deltagit i ett träningspass värre än alla gruppträningar jag vet!
puss å go natt
syster c

HOFFMAESTRO

HOFF HOFF HOFFMAESTRO ikväll på Trädgår´n, det kommer inte bli annat än fett! Sitter just nu hemma hos syrran med henne och Jonas. Vi har käkat lite mat som mami hade tillagat och de smakade fan kalas bra! Smuttar lite på mitt födelsedags törley som jag fick av mina grannar, sjukt festligt! Jonas påstår att han är lite småkrasslig men det tror vi inte ett dugg på eftersom att han redan klämt i sig tre kalla....som han skulle uttryckt det. Hoffmaestro spelas på spotify och snart anläder Leo. Snack om att Mattias ska sammanstråla med oss senare också, det vore ju fint!!

Nu kör vi! Ni som inte kommer på konserten ikväll kommer missa något eftersom att dom är mäktiga live!




swiiiing

Syster k


mixin up the medicine!

jag har totalt glömt att skriva det, men förra veckan tog mami sin sista medicin! 5 år varje dag har hon tagit den och nu är hon frisk och klar! Så himla duktig, bäst är du mamma! Nu väntar en lång arbetsdag på m.m så vill ni mig något så hittar ni mig där! Puss







RSS 2.0